Bračna Ljubav

Svjedočanstvo jedne žene o ženama… “sretna sam da ovo mogu vidit jer me minja na bolje”

“Ovo nema nitko na svijetu”, … znan u srcu da je to istina i ja želim tu istinu.

Lorice moj, Isus!!!

Toliko vrije u meni nakon molitve jutros da ti ovo napišem da sam morala zaustavit dnevne aktivnosti da ti ovo napišem. Ne mogu više čekat, iako sam mislila da ću ja to u miru poslat tebi danas npr. stat u miru ispred laptopa kad L. -a zaspe popodne i poslat ti, no ne mogu čekat! Nakon što sam još jednom poslušala predavanje “Korijen muškarcu” i molitve jutros, jednostavno moram. Želim ti reć’ HVALA prije svega i koji si ti maher da možeš sve reć’.

Kad sam u četvrtak slušala predavanje uživo odma’ sam osjetila da ću nešto morat reć’ oko toga i evo ga. Prvi put da mi se dogodilo da iako me riječ osuđuje, a osuđuje, nije mi bila muka i u niti jednom trenu od toga, nego mi je srce baš sve upijalo sa željom da razumin i da to primijenim. Mislim da je u ovom mom procesu da se to dogodi bilo ključno ono predavanje o Amalečanima (8.-o predavanje Seminara ‘BRAČNO ZAJEDNIŠTVO’ KAO PUTOVANJE Iz ‘Egipta’ do ‘OBEĆANE ZEMLJE’ …). Meni se tad nešto otvorilo, i kao da sam se prvi put tada baš pokajala za sva svoja ženska zla i to me oslobodilo u svemu tom. Joj od srca ti hvala na tome i hvala Isusu na tebi! Koliko si samo silan u tome. Ja ni ne mogu baš shvatit niti što se meni događa u zadnje vrime, niti tvoju rečenicu : “Ovo nema nitko na svijetu”, u svoj punini te rečenice, ali znan u srcu da je to istina i ja želim tu istinu.

Ja ću opet o ženskom zlu, što ću:). Iako volim žene i sve što govorim vridi i za mene tj. u istoj smo kategoriji sve, što se tiče zla, koliko god žene to pokušavale, a pokušavaju, sakrit, ublažit, ignorirat, zametnut, stavit u drugi plan, ja prva bi to znala radit. Htila bi opisat u toj temi par situacija.

1. žene u odnosu na muškarce, a to je baš gnjusno, neću se uopće sad ode suzdržavat ili pokušat to ulipšat. Način na koje su sposobne manipulirat muškarcima je toliko stravičan, nekako, da ne znan…, baš je strašan čak i u situacijama kad žele neku banalnu stvar, recimo neku sitnicu koja k’o nije ni bitna toliko u prirodnom. Ono što žena napravi u tom trenu je užas. Od već unaprijed utvrđenog plana u svojoj glavi da to želi, tu je već pola posla riješeno, zna da će to dobit. I onda u toj situaciji samo traži način kako ć. Niti misli na tog muškarca kojem ona to radi, nit je briga za njega u tom trenu. Samo je briga za nju samu i kako da to dobije. Toliko sebično da je baš baš to gnjusno. Ona bi napravila što god u tom trenu, ono kako se kaže: “prešla i preko mrtvih” da to i dobije. Prestrašno. Koji god. muškarac da je ispred nje, to više u tom trenu nije ni bitno, samo da dobije.

2. Sve to isto vridi i za prirodne okolnosti, tipa posao, što god.

3. Ono što sam uspila spoznat sad, a mogu u mom životu primijenit na zadnju godinu dana je to da je tu najgora borba i najgori potezi, kad žena pokušava nadvladat drugu ženu. Pari mi se, ispravi me ako sam luda, ali pari mi se sad iz ove pozicije, a pogotovo u mojim situacijama sa ženama koje su otpale zadnjih godina, a mojim prijateljicama tada, da je tu baš baš najluđi shoe i da se tu povlače najgori potezi. To što je žena sposobna tu mi je još i gore od ovog s muškarcima, mada je sve skupa baš odvratno. Ta vrsta manipulacije u svim ovim primjerima, neman riči da je opišem, užas, baš to, manipulacija. A tek u tim situacijama di su žene k’o prirodno ljepše od nekih drugih, jao, to je još gora kategorija unutar te kategorije. I toliko je sklizak to teren da tako lako možeš posrnut, u sekundi, a da ne govorim koliko je u stanju neka žena (ponavljam, sve ovo vidim na mojim prijašnjim iskustvima i u samoj sebi. ) lipim ričima, iza kojih je samo zlo doslovno, ljubomora prije svega, obmanit drugu ženu. I prekrasno mi je što si jučer napisao o Snjeguljici, to je točno to. Amen.

I točno sad razumin tvoju rečenicu od četvrtka: ”Znan da postoji tamo negdje bijeli slon, bijeli tigar iako ga nisan video”, pa rečenicu da nisi nikad vidio ovakvu ženu (Lorens: misli se na onu koja nije ovakva ovdje opisana), a vidio si ih i previše.

Volim te i hvala ti od srca što ja ovo mogu spoznat zbog tebe, naravno da je i do Isusa, ali ti si odgovoran zašto ja ovo mogu vidit i što je još najbolje – sretna sam da ovo mogu vidit jer me minja na bolje.

Volim teeeeeeee

Milena

Scroll to Top