Uživajte u vašem odnosu s Gospodarem i On će ispuniti sve žudnje vašeg srca (Ps. 37: 4)… Najdivniji brak

Poslušala sam novi poticaj za samce i nesretne bračne parove. U tonu tvoga glasa bilo je nešto neopisivo plemenito i uzvišeno,  Božanski romantično, blago, nježno, suosjećajno i prepuno ljubavi…to je jedan od potoka “tečne ljubavi” kao recimo što je bilo na zadnjem Bogoslužju za zajednicu ili na predzadnjem Bogoslužju za Bračno Zajedništvo. Osjetim neku novu nijansu ljubavi kod tebe i to je predivno slušati/osjetiti. Stvarno, osim što je bitno ciljano za samce ovdje svoj topao zagrljaj definitivno trebaju naći svi… jer uostalom sve ide od Njega i Njemu se treba vratiti pa je uputa da se bavimo Njime a ne ljudima, odn. tražiti Ljubav kod Njega, a ne na javnim mjestima, jednostavno najsvetiji smjerokaz koji možemo dobiti od Oca i zakonitost koja vodi ka sveukupnoj sreći. Nema pametnijeg savjeta, i samo glup i ohol stvor ovo će odbaciti.

Drugi dio komentara je osoban. Na svojim iskustvima u životu sam osjetila negativnu stranu ove zakonitosti kada sam bila van svakog Božjeg reda pa sad u ljubavnoj poniznosti s velikim naklonom Isusu cijenim ovo što imam sada. A imam najdivniji brak kojeg nisam mogla  sanjati ni u najodvažnijim snovima. I što se više družim s Ocem, više LJUBAVI osjetim u našem braku. I da, ja sam ta sretnica koja može reći da stvarno uživam u svom mužu, uživam u njegovoj muževnosti, u pogledu na njegov rast i razvoj u Kristu, kad vidim kako je Isus sve jači u njemu mene obuzme ponos i ljubav koja bi samo još više davala. …a evo i Saša komentira istinitost izjave iz svog vlastitog primjera/iskustva pa kaže da kad sam ja u pravoj božanskoj ljubavi i poštovanju prema njemu koju on osjeća kao priliv snage i potporu, a ta ljubav je potpuno suprotna manipulativnoj, onda on zaista želi ispuniti svaku moju žudnju srca otvorenu ili skrivenu… ona ga potiče da se još više trudi postati Bogu ugodan muškarac i želi da i ja uživam svu njegovu ljubav koja se izražava u poštivanju, uvažavanju, nježnosti,… ljubav koja želi uzvisiti i zaštititi… i samo gleda da što više udovolji mom srcu … ako je to u Božanskom redu. S obzirom na to da ja sve više žudim samo Isusa, sve manje ili ih gotovo uopće nema pogrešnih želja.

Hvala Ti Lorens… joj, nemam ja pravih riječi zahvale. Isus mi je spasio život kroz tebe i ovaj nauk. Hvala, hvala, hvala…

p.s. Jedino takva LJUBAV je preduvjet za USPJEŠNU duhovnu suradnju bračnih drugova… Objava 4091.

 

Lidija