‘Predavanja iz serije ‘Evanđelje za žene’ mi daju najjasniju sliku mene kao palog bića, koliko je utkana u mene želja za vladanjem i koliko mi se teško podložiti Bogu i mužu.’

Isus Lorice,

Već mi je duže vrijeme na srcu da ti napišem mail. Ovo što ti nama daješ kroz nauk i cijelo tvoje nastojanje nema nigdje. Cijeli svijet je pod zlim i tako je malo, ali stvarno malo, pravih boraca za istinu.

Često me pitaju čemu taj naziv ‘Čista Istina’… Pa, zato što svi imaju neku svoju istinu koja nije čista!

Predavanja iz serije ‘Evanđelje za žene’ mi daju najjasniju sliku mene kao palog bića, i koliko je utkana u mene želja za vladanjem i koliko mi se teško podložiti, najprije Bogu, a onda i mužu. Bez tvog Svjetla bila bih uvjerena da sam super i da je sve ok.

Evo jedan primjer tj. dokaz da je istina ono što govoriš:

Neki dan idemo mi obiteljski s brodom na kupanje. Muž je za kormilom, a ja odrišujem konope i umisto da se opustim i uživam jer ne moram ja upravljati brodom, ja u biti cilo vrime upravljam… ‘Ne idi tamo, plitko je, udarit ćeš kobilicom o dno… Pazi ovo, pazi ono…’ Užas… I skužim ja nakon nešto vrimena upravljanja da sam opet pala na ispitu. I, tako, taj dan navečer pričamo muž i ja kako stvarno nitko nema to što ti nama daješ, takvu jasnoću nauka i ja još kažem da mi je ‘Evanđelje za žene’ top…
Muž me blido gleda i kaže: ‘Jesi ti svjesna kako si danas na brodu opet umisto da se sunčaš cilo vrime govorila: Ne tamo, ne tako…’ Ja kažem da sam tek kasnije shvatila da sam pogriješila, a na to će onda on meni: ‘Ok, ako si shvatila, ali zašto mi onda nisi rekla oprosti što sam ti upropastila izlet?!…’ To me je tako zamislilo i zabrinulo, u kolikoj sam ja nesvijesti o stvarnom stanju stvari.

U jednom predavanju si rekao da mi trebamo živjeti za svetost i ta rečenica mi stalno odjekuje.
Ja želim živjeti za svetost, ti si moj apostol i zato želim biti aktivan član Zajednice. Prijavljujem se za korake koje trebam ispuniti da bih to i postala.

U zahvalnosti za priliku na Život u Istini koji nam nudiš.