Bračna Ljubav

Marko i Marija – Grupa “Bračno zajedništvo” nas ohrabruje i potiče na bolje

Znao sam, da nekad, negdje mene čeka Ljubav mog života – od Boga poslana… makar u staračkom domu.

Prije, nego me prijatelj Dragan upoznao sa “Čistom Istinom”…, bio sam na puno seminara, zbog posla-gdje sam naučio puno o psihologiji čovjeka, o navikama, o novcu.

Išao sam na konzultacije o odnosima, bračnom životu, učio sam o krivnji, zamjeranjima, oprostu… o vođenju-muško-ženskom principu… i o ljubavi… jer nisam imao sreće i one istinske, prave, čvrste ljubavi u životu.

Ali… nekako sam iznutra znao… da nešto fali, ili… to da budem li još tamo puno godina, potrošit ću brdo novaca…

Ja sam prije Čiste Istine tražila tu pravu osobu i svim srcem žudila da dobijem muškarca koji će me prije svega voljeti i poštovati kao svoju partnericu, a onda i ženu. Kad sam došla na svjetlo Čiste Istine sam spoznala dva principa zbog kojih sam sama. Prvi princip je da se ja kao žena moram promijeniti u umu i u srcu kako bi mogla postati prava kršćanska pomoćnica svome budućem mužu. To je bio za mene jako bolan proces usred kojeg sam na silu odustajala od kontrole u svakodnevnom životu, svoje oholosti i svojeg pametovanja drugima te umišljenosti da ja znam najbolje… da se razumijemo taj proces još traje kod mene no ide lakše…
Drugi princip koji mi je Isus otkrio kroz Čistu Istinu je da se moram početi boriti protiv požude te traženja muškarca po tjelesnoj privlačnosti jer mi je to uzrokovalo da padnem po tom pitanju iako sam već bila na svjetlu Čiste Istine.

Nakon toga sam osjetila u srcu poriv da molim za srodnu dušu te sam Isusu točno opisala kakvog bi muškarca željela, a na prvom mjestu mi je bilo da vjeruje u Isusa i da želi svoj život urediti po Njegovoj volji. Poslije molitve sam osjetila ushit u srcu da ta osoba dolazi… Nedugo nakon toga se sve jednostavno posložilo te smo se Marko i ja prepoznali unutar naše Zajednice Čiste Istine, no ne po tijelu kako je bio slučaj u našem prijašnjem životu. Nego su se duše prepoznale i to je bilo to…

Nakon cca 3 mjeseca naše veze smo počeli živjeti skupa i tu se počela borba… drugim riječima, otpala sam od vjere i upala u svjetovne brige te na poticaj Marka tražila rješenje koje je najprije došlo u Seminaru ‘Depresija i lijenost’, a zatim kroz grupu ‘Bračno zajedništvo’. Ta grupa je za nas postala skoro pa najbitniji događaj u tjednu da smo čak odgodili vrijeme obiteljskog ručka nedjeljom. Zbog čega smo imali probleme u početku s njegovima jer nisu razumjeli važnost toga za naš zajednički život. Ja osobno… sam počela primjenjivati dosta stvari koji se tiču žene i njene pozicije u kući, obitelji te izvan nje. Zašto je služenje mužu i obitelji uzvišena svrha svake žene… Da je moj vinograd prvo moja obitelj, a nakon toga sve drugo…

Ne mogu reći da smo još u savršenoj poziciji, no rastem i ponosna sam na to jer se svaki dan borim protiv svoje oholosti te guranja da bude po mom. Marko je po tom pitanju isto ušao u svoju poziciju te mi ne dozvoljava da vladam… Sve više smo povezaniji. Žrtvovanje sna i vremena za njega – našu obitelj mi je počelo davati takvu energiju kakvu prije nisam nikad imala.  Svaki dan dobivam na srce koliko je veliki dar od Oca da mi je poslao Marka… moju srodnu dušu… za vječnost!

Hvala Isusu na tome što nije odustao od nas dvoje!

Hvala Isusu na našem Apostolu Lorensu i Čistoj Istini kroz koju nas podučava našoj svrsi i konačnom cilju!

Na kraju hvala Isusu na grupi ‘Bračno zajedništvo’ koja nam je uvijek na poticaj i ohrabrenje u svakoj životnoj situaciji i kušnji!

Što reći… Isus je Kralj! Volimo vas!

M&M