Bračna Ljubav

Ante i Lucija – Mladi par na Svjetlu Čiste Istine

Lucija i ja smo jedan od parova koji se upoznao u Zajednici koju je izgradio naš Lorica. Na samom početku naše veze Lorica nas je pozvao u grupu ‘Bračno zajedništvo’ gdje smo po prvi puta krenili učit što Ljubav jest.

Milost je graditi odnos na pravim temeljima, znati koja je svrha i Očeva volja baš za nas. Ova grupa je za nas bila i još uvijek jest prečac kojim smo izbjegli puno tipičnih problema i nesuglasica u koje upadaju parovi koji nisu na ovakvom Svjetlu. Lorica koji nam je kroz dar naučavanja dao ovaj nauk, spustio ga na svakodnevnu razinu i primjenu, to nam je u konačnici i spasio vezu, bez njega mi ne bismo mogli opstati. Skužili smo da nije dovoljno samo žudjeti ispravno nego poznavati vraga koji želi ubiti Ljubav , poznavati sredstva milosti koja su nam dana u Isusu… i plus to imamo učitelja koji poznaje međuodnose stvari, Božanske zakone i zna kako ih aktivirati.

Svaku nedjelju kad bi se družili u Ljubavi i slušali živu Riječ dobili bi Svjetlo da se možemo spoznat i snagu da možemo nadvladati sve krivo u nama.

I isto tako ako bi problem nadilazio naše mogućnosti da ga riješimo Lorica bi uvijek našao vremena da se nađe s nama i u Ljubavi pomogne.

Plodovi grupe su vidljivi u našem međuodnosu gdje se sve češće očituje Isusovo prisustvo koje nas gradi i povezuje da možemo i mi u Ljubavi djelovati prema ljudima koji su u potrebi.