Slađan i Milica – Spas za brak stigao u zadnji čas

Pre svega Htela bih reći da nije bilo TEBE I BRAČNE ZAJEDNICE verovatno danas ne bi bili tu gde jesmo. Naravno SVA HVALA I SLAVA NAŠEM GOSPODARU ISUS KRISTU.

Slađan i ja smo već 15 god zajedno. Imamo predivnu decu Nemanju, Aleksu i Emu. Prolazili smo kroz velika iskušenja kroz veliku patnju. U nekim momentima je bilo pitanje da li mi trebamo biti zajedno ili ne. Svašta se izdešavalo zadnjih godina. Ja sam iz porodice koja me nije naučila ništa o hrišćanstvu sem da se ide u crkvu pali sveća poštuju praznici i toliko. A tako je bilo i kod Sladjana. Mi smo od onih parova koji se jako vole a zamerali smo jedno drugom na neke nebitne stvari koje sada kad pogledam su nebitne i smešne. Jako smo zahvalni Isusu što nam te je poslao u pravi čas. Ja sam u početku dosta odbijala slušanje seminara čitanje mejlova pričanje o svemu. Sve dok me nije oblila Isusova Ljubav i blagoslov. Naš brak ili vanbračna zajednica kako reći jer nismo venčani, je bila pri samom kraju. Ja tvrdoglava, on postaje sve nervozniji kreće svađa i tako sve više i više.On pokušava da mi objasni nešto da se ne obazirem na neke nebitne reči koje su mi upućene. Ja to ne mogu da prihvatim jer mi je krivo što ne diram nikoga, a mene napadaju.

I tako dugo sve do momenta dok nismo spoznali ČISTU ISTINU i dok nismo došli u grupu “Bračno zajedništvo” i spoznali šta je Bračna Ljubav. Sada je sve mnogo bolje, sada se mnogo bolje slažemo sada mnogo više razgovaramo i sve nam kroz molitvu ide lakše. Hvala Isusu i Tebi Lorice što si u naš život došao onda kada je bilo najteže. Hvala ti za svu ljubav. Hvala ti što nas ljubiš i što nas Isus kroz tebe ljubi ovakve kakvi smo. Hvala ti beskrajno. Hvala ti što si uvek tu da nas saslušaš i pomogneš kad je najteže. Hvala ti što si nam pomogo da pronađemo mir i da spasimo naš brak.

Volimo te puno i ljubimo.

AMIN